30.10.11

Leipää ja lepakkoja ravintoketjuissa

Tunnelmia ketjukahvilan päättäjäisistä ja Ravintoketjuissa-näyttelyn lopputapahtumasta:

Juurileipää Mikko Kivelän kanssa
Edellisenä iltana Mikko valmisti ruisjauhoista raskin puukiulussa asustavaan juureen
Salon Ympäristötoimen johtaja Pirkko Paranko, joka on ollut myös edesauttamassa Halikonlahti Green Art trilogian toteutumista,  innostui ruisleivän leipomisesta juurella.

la Navetta ryhmästä Aino Toivettula 

Jokainen sai palan juurta mukaansa.
Ohjelma jatkui kuraattorien näyttelykierroksella sekä Onnea ja kohtuutta tarjoili Helmi Risku,
Musiikkia Lau Nau, lepakoita Jarmo Markkanen ja Thomas Lilley, Purkitettua järkeä Timo Lähteenmäki sekä mehiläisiä Hans Vogt
Lau Nau valmistautuu illan esitykseen
Hans Vogt, joka on ollut Halikonlahti Green Art trilogian limnologinen asiantuntija, kertoo tässä   mehiläisten hoidosta Christina Stadlbauerin teoksen avulla. Hans on myös itse hoitanut mehiläisiä.
Jarmo Markkanen keroo yö-valokuvauksesta
Ruisleivät ja korvapuustit kypsyvät sovussa uunissa
Thomas Lilley kertoi lepakoista ravintoketjuissa. Etualalla kuvassa istuu "kalamiehen poika" Timo Lähteenmäki, joka oli kertomassa dokumenttielokuvastaan Purkitettua järkeä.

Ulla Taipale, laura Naukkarinen eli lau Nau, sylissään nuorimmaisensa Niilo, sekä pirkko Paranko
Lepakkotutkija Thomas Lilley  

No comments:

Post a Comment